Alternatief voor Google AdWords

Alternatief voor Google AdWords

Op zoek naar een alternatief voor Google AdWords? Wij bieden meerdere betaalbare alternatieven

Er zijn tegenwoordig veel bedrijven op zoek naar een alternatief voor Google AdWords. De aangeboden alternatieven voldoen vaak niet omdat deze letterlijk als vervanger moeten dienen voor adverteren in de zoekmachine van Google. Met andere woorden, de ene advertentie moet de andere vervangen. Het mag duidelijk zijn dat deze wijze van werken geen enkele zin heeft.

Wat wel zin heeft, is op zoek te gaan naar afwijkende alternatieven voor Google AdWords. Smart InterWeb biedt u een aantal uitstekende opties. Daarvoor hoeft u maandelijks geen hoge bedragen te betalen om te adverteren, want ieder aangeboden alternatief is een investering in uw huidige website.

AdWords alternatief nodig?
Bel nu 020 881 2021

Het is een veelzijdige investering, want met deze opties kunt u enerzijds hoger scoren in Google en anderzijds vertelt u uw bezoeker wat u te bieden hebt. Nu bent u vast nieuwsgierig welk AdWords alternatief wij u kunnen bieden. Hieronder informeren wij u over aantal opties, maar in de praktijk is nog meer mogelijk. Leest u maar eens verder of neem direct contact met ons op voor een maatoplossing.

Landingspagina’s: een goed alternatief voor Google AdWords

Eén alternatief voor Google AdWords is het laten maken van landingspagina’s. Dit is een pagina waarop een bezoeker landt als hij/zij een bepaalde zoekterm intypt. Voorbeeld: u heeft een garagebedrijf in Rotterdam. Uitsluitend richten op een goede positie met de zoekterm garagebedrijf is vrijwel onhaalbaar, want er is een ‘moordende’ concurrentie.

Een goede vervanger is ‘garagebedrijf Rotterdam’. Met dit alternatief maakt u meer kans om hoog in Google te scoren. Daarnaast is het ook niet verstandig om op zo’n algemene zoekterm te willen scoren, want het is niet uw doel om gevonden te worden door zoekers uit onder andere Limburg. Een garagebedrijf doet meestal regionaal zaken. In ons vorige blogbericht ‘Regionaal gevonden worden’ kunt u hier meer over lezen.

Bij het maken van een landingspagina is relevantie een prioriteit. Daarnaast zijn er nog een aantal andere factoren die een belangrijke rol spelen. Er zijn geen vaste regels, maar door onze ervaring weten wij wel waar Google bij het indexeren waarde aan hecht. Een goede waardering zorgt ervoor dat u vlot zult scoren met een landingspagina.

Het is echter slechts één van de alternatieven die wij bieden. Wilt u graag ook landingspagina’s op bepaalde zoektermen aan uw website toevoegen? Wij hebben een leuke landingspagina actie die u vindt op de homepagina.

Ander alternatief voor Google AdWords: een bedrijfsblog opzetten

Een ander alternatief voor Google AdWords is het opzetten van een bedrijfsblog. Ieder blogbericht voegt blijvend waarde toe aan een website en valt daarmee onder veelzijdige alternatieven. Enerzijds kunt u de bezoekers laten lezen wat u te bieden heeft en anderzijds wordt er iedere keer weer een waardevolle pagina toegevoegd. Zoals al eerder gezegd, Google hecht waarde aan kwaliteit. Deze waardering uit zich in een hogere score.

Misschien denkt u dat het schrijven van blogberichten en het laten maken van landingspagina’s op elkaar lijken. Dit heeft u goed gezien, maar toch is er toch een groot verschil. Een blogbericht is puur informatief en een landingspagina richt zich op één dienst of product. Beide opties zijn uitstekende Google AdWords alternatieven, mits de teksten goed zijn geschreven. De cirkel is rond, want als specialist op dit gebied bent u bij ons aan het juiste adres.

Met AdWords moet u blijven investeren

Ondanks het feit dat Google AdWords een behoorlijke reputatie heeft opgebouwd, zijn ondernemers op zoek naar betaalbare alternatieven. Want afgezien van de maandelijkse kosten, is het ‘slechts’ een advertentie. Dit betekent dat u moet blijven investeren. Daarbij zult u nooit weten wat het resultaat zal zijn van een alternatief. Een gemiste kans?

Comments are closed.