Bed en breakfast vindbaar op internet

Bed en breakfast vindbaar op internet

Jouw bed & breakfast goed vindbaar maken op het internet

Je eigen bed en breakfast hebben is hartstikke leuk, maar wat als je te weinig boekingen krijgt? De omzet waar je op hebt gerekend, blijft uit. Zit jij te tobben hoe je nu de eindjes aan elkaar moet knopen? Heb je er wel eens aan gedacht of jouw bed & breakfast wel goed vindbaar is op het internet? Goed gevonden worden met je B&B in Google is belangrijk, want onbekend maakt onbemind. Wij geven je een aantal tips hoe jij je accommodatie online kunt presenteren.

Ook meer bezoekers op je B&B website?

Tegenwoordig heeft elke representatieve B&B een eigen website. Wij gaan er gemakshalve even vanuit dat jij ook een website hebt. Je kunt je bed en breakfast natuurlijk aanmelden bij een boekingswebsite zoals booking.com of bedandbreakfast.com. Het klinkt heel leuk als je leest dat jij je gratis kunt aanmelden, maar dit is misleidend. Elke keer als iemand één van jouw kamers boekt, moet je een deel van je omzet (hun commissie) weggeven. Het leuke wordt al steeds minder…

Investeer in je eigen B&B website om in Google beter gevonden te worden

Je eigen website goed vindbaar maken op het internet maken is een goed alternatief. Het is een investering, maar op langere termijn is de winst die je maakt van jou en van niemand anders. Goed gevonden worden in zoekmachines als Google hangt af van een aantal factoren. Als B&B eigenaar wil je uiteraard een breed bereik, want iedereen is welkom. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met het bepalen van zoektermen.

Gemakshalve geven wij je eenvoudig voorbeeld. Heb je een B&B in Amsterdam? Dan kun je onder meer als zoekterm gebruiken: ‘bed en breakfast Amsterdam’. Deze zoekterm kun je op meerdere plaatsen in je website verwerken, zoals in je meta beschrijving en webteksten.

Een andere manier om beter vindbaar te worden met je bed en breakfast op het internet is door landingspagina’s te (laten schrijven). Hoe je dit doet, kun je in één van onze andere blogberichten lezen zoals die van 17 november 2016. Uiteraard kun je ook gebruikmaken van onze scherpe actie! Een eenmalige investering waardoor jij op bepaalde zoektermen beter in Google gevonden wordt. Je kunt natuurlijk ook zelf in de ‘pen’ klimmen, maar landingspagina’s of SEO webteksten schrijven is niet voor iedereen weggelegd.

SEO webteksten (laten) schrijven voor jouw bed en breakfast accommodatie

SEO teksten schrijven is niet alleen een creatieve, maar ook doelgerichte manier van schrijven. Enerzijds is het een tekst die voor jouw bezoeker prettig is om te lezen. Jouw bezoeker wil graag weten wat jouw bed & breakfast te bieden heeft. Anderzijds is een goede SEO tekst begrijpelijk voor zoekmachines. Op deze wijze verschijnt jouw B&B steeds hoger in de zoekresultaten.

Elke bed en breakfast eigenaar wil met zijn/haar B&B graag op de eerste pagina van Google staan. Om dit doel te bereiken kun jij heel erg je best doen of een goede SEO tekstschrijver inhuren. Onze tekstschrijvers weten hoe ze moeten balanceren tussen techniek en inhoud. De beste SEO-teksten herken je niet als zodanig, terwijl ze wél extra boekingen opleveren.

Er zijn nog veel meer andere manieren om jouw bed & breakfast website sterker te maken. Sterker worden, betekent automatisch dat jij beter gevonden wordt in Google met je B&B. Wij hebben de beste SEO-specialisten in huis die graag eens met je brainstormen. Wij onderzoeken samen met jou de vraag; is jouw bed en breakfast goed vindbaar op het internet? Wij laten je een andere wereld ontdekken dan die van adverteren en torenhoge commissies betalen!

Comments are closed.