Blogdienst

Met onze blogdienst benadert u uw bezoeker op unieke wijze

Onze blogdienst helpt u uw bezoeker te vinden wat u te bieden heeft. Hebt u net een nieuw product op de markt gebracht of wilt u een specifieke dienst onder de aandacht brengen? Een blog leent zich daar uitstekend voor.

Voor de bezoeker en voor zoekmachines geldt dezelfde regel: geef waardevolle informatie. Aan de ene kant wekt u met relevante informatie de nieuwsgierigheid van de bezoeker en andere kant voldoet u aan de regels om hoger te ranken in zoekmachines zoals Google en Bing.

Hulp nodig?
Bel nu 020 881 2021

Het al dan niet hebben van een blog is één van de vele factoren waar zoekmachines naar kijken bij het bepalen van de positie van een website. Hebt u (nog) geen zakelijk blog? Stel dan niet uit tot morgen wat u vandaag nog kunt doen. Door gebruik te maken van onze blogdienst benadert u uw bezoeker op unieke wijze.

Onze blogdienst helpt u (potentiële) klanten te informeren

U wilt nieuwe klanten werven. Dit doet u door mensen te voorzien van nuttige en bruikbare informatie. Onze blogdienst is dan de uitkomst om (potentiële) klanten te informeren. Bij een blogbericht is bijvoorbeeld niet alleen de kwaliteit van de tekst is belangrijk, maar ook de lengte. Korte teksten hebben minder kracht dan een lange tekst. Het aanhouden van ongeveer 500 woorden werkt over het algemeen het beste, zeker als u hoger in Google wilt komen.

De informatieve teksten kunt u (laten) aanvullen met afbeeldingen, videofilmpjes en prestentaties. De meeste mensen zijn visueel ingesteld en willen naast iets lezen ook graag iets zien. Laat mensen zien wat u in huis hebt!

Hoe meer kwalitatief goede berichten op uw blog staan, hoe groter de kans is dat mensen u vinden. Het onder de aandacht brengen van uw nieuwsberichten kan via zoekmachines, maar zeker ook sociale media. Bovendien wanneer uw lezers u vinden, bestaat er een kans dat ze gaan linken naar uw blog en of website. Dit levert voor u aantal interessante backlinks op.

Google beschouwt backlinks als stemmen en beloont het met “een plekje” hoger bij de zoekresultaten. Nu hebt u al twee belangrijke factoren te pakken om samen met onze blogdienst aan de slag te gaan.

Ontbreekt het u aan tijd en bloginspiratie?

Een blog bijhouden kost veel tijd én energie, want variëren bijvoorbeeld is niet altijd makkelijk. Ontbreekt het u aan bloginspiratie? Dan helpen wij u graag. Onze blogdienst bestaat uit een team ervaren tekstschrijvers die zich dagelijks bezig houden met het schrijven van blogberichten over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Onze blog specialisten gaan graag met u in overleg over het vinden en gebruiken van interessante onderwerpen. Veelal geven de woorden van een opdrachtgever al de nodige inspiratie. Wij voorzien ook ú graag van een blog op maat. Dit betekent dat wij voor úw bezoekers schrijven, met een knipoog naar Google.

Met beide partijen rekening houden leidt tot het beste resultaat! Tevreden bezoekers en hoger in Google? Een professionele blogdienst is tot alles in staat! Als specialist in onder andere blog diensten nodigen wij u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.