Bloggen tijdens vakantie

Bloggen tijdens vakantie

Wat ruimte over tijdens uw vakantie? Dat is het moment om te gaan bloggen

Tijdens de vakantie lijkt bloggen overbodig, want de meeste mensen zijn weg. Toch kan bloggen in de zomer voor bedrijven in een branche die het hele jaar door opdrachten binnensleept een prima tijd zijn; een webshop voor kleding of voor makelaars die altijd actief zijn. Met een blog kunt u uw doelgroep informeren over bijvoorbeeld de leukste zomerkleding of exclusieve vakantiewoningen. Zet uw eigen website in het zonnetje, want de zomer is hét moment om te gaan bloggen. Dus… geniet ervan nu het nog kan!

Ook beter in Google worden gevonden?
Bel nu 020 881 2021

Bloggen vanuit een inspirerende vakantieomgeving

De beste manier om een succesvolle blogger te worden is om goed geschreven teksten te lezen, ze te onthouden, en dan de bron te vergeten. Alle gekheid op een stokje; bloggen is een enorm leuke creatieve manier om bezig te zijn. Vooral in de zomer als u net iets meer ruimte over hebt dan normaal, kunt u er eens rustig voor gaan zitten.

Het liefst natuurlijk vanuit een mooie en inspirerende vakantieomgeving. Met een lichte zoninval over uw bureau en het ruisen van de zee op de achtergrond bedenkt u wat u wilt gaan schrijven. Bent u een ochtendtype? Dan is de avond het beste moment om te brainstormen over een nieuw blogbericht. Voor het avondtype geldt het omgekeerde.

Schrijven speelt plaats in uw hoofd

Uit een Amerikaans onderzoek is gebleken dat creativiteit plaatsvindt tijdens niet-piekmomenten. Creativiteit blijft een moeilijk beestje om te ontleden, maar toch zijn er een aantal zaken die opvallen.

Ochtendtypes kunnen bijvoorbeeld in de avonduren hoofd- en bijzaken beter van elkaar scheiden. Tijdens het schrijven is het dan vrijwel onmogelijk om twee of meer taken tegelijkertijd uit te voeren. Het schrijven speelt plaats in uw hoofd; een andere ‘fantasie’wereld waar anderen geen toegang tot hebben. Alleen u.

Tijdens een vakantie duiken vaak de leukste onderwerpen op

Iedereen kan bloggen. De één kan beter ‘anders’ schrijven dan de ander, maar oefening baart kunst. En als u eenmaal in de blog-modus zit en weet dat u binnenkort weer een stukje ‘moet’ schrijven, ziet u op de meest onverwachte ‘vakantie’plekken leuke onderwerpen opduiken. Al bloggend ontwikkelt u daar een neus voor.

Langs het strand kunt u de leukste ‘zomer’outfits tegenkomen. Met zo’n leuke outfit zit u zichzelf al op een gezellig terrasje zitten met een koel drankje in uw handen. Mmm, en laten we eerlijk zijn….unieke ideeën zijn er zelden; beter goed gestolen dan slecht bedacht. En u kunt uw eigen verhaal schrijven. Zeg nu zelf, wat is er leuker dan tijdens uw vakantie te gaan bloggen? Zeker als u daar de ruimte voor heeft.

Comments are closed.