Full service internetbedrijf Barcelona

Ons full service internetbedrijf staat ook klaar voor Nederlandse bedrijven in Barcelona

Barcelona heeft altijd een grote aantrekkingskracht op Nederlanders gehad. Eigenlijk kunnen we wel stellen dat de liefde van twee kanten komt.

Het meest voor de hand liggend is vanzelfsprekend de relatie tussen de voetbalclub “Barca” uit Catalonië (Catalunya) en Nederlandse trainers en spelers. Johan Cruijff, Patrick Kluivert, Frank Rijkaard en de broertjes De Boer zijn “zomaar” een paar namen.

Ook in het bedrijfsleven blijkt het zo te zijn dat dat Barcelona en Nederlandse ondernemers een prima combinatie vormen. Het is niet voor niets dat er zoveel bedrijven uit “Holanda” gevestigd zijn.

Ondanks dat er regelmatig meetings zijn, blijft het van groot belang dat er ook aan de online weg getimmerd blijft worden. Het leggen van (de eerste) contacten gebeurt immers veelal niet persoonlijk. Het is daarom belangrijk dat u als internationaal Nederlands bedrijf uit Barcelona met uw website, webshop of webwinkel goed in Google gevonden wordt.

Ons full service internetbedrijf, gevestigd aan de Costa Blanca in Spanje, staat daarom ook klaar voor Nederlandse bedrijven in Barcelona.

Wat kan ons internetbureau voor u in Barcelona betekenen?

Omdat ons internetbureau ook in Spanje is gevestigd, weten wij als geen ander wat er voor nodig is om internationaal hoog in Google te scoren.

Dat dit specialistisch werk is mag duidelijk zijn, want om (Nederlandse) doelgroepen in Barcelona en omstreken te bereiken zijn er andere technieken nodig dan “uitsluitend” in Nederland goed vindbaar in zoekmachines als Google te zijn.

Denkt u daarbij maar eens aan het kiezen van de juiste domeinnaam extensie. Door een .es domein te kiezen gaat Google er vanuit dat u vrijwel uitsluitend in Spanje gevonden wilt worden en met een .nl domein zal dit voor Nederland gelden.

Ons advies is daarom altijd voor een .com te gaan. Als u daarnaast ook nog eens in Webmaster Tools doelgebruikers “niet vermeld” aanvinkt dan weet deze slimme zoekmachine dat u internationaal gevonden wilt worden.

Het beperken tot één land is voor een internationale firma uit Barcelona, Spanje dus sterk af te raden. Dit is slechts één punt van wat wij als internetbureau voor u kunnen betekenen.

Hieronder geven wij u voor het gemak een overzicht van onze dienstverleningen:

Zoekmachine optimalisatie
Het schrijven van pakkende website teksten
SEO advies op maat
Internet marketing campagnes
Maatwerk webdesign
Blogservice (meertalig)
Refresh van websites
Mobiel vriendelijk maken van uw site
Zoekmachine ranking (SERP)
Meertalig maken van uw website

Als (internationale) website bouwer staan wij ook voor u klaar om uw website zo snel mogelijk te maken. (Be)zoekers nemen tegenwoordig weinig tijd op “het net” en langer dan 2 tot 3 seconden wachten op het openen van een website gebeurt vrijwel nooit. Een trage website betekent in de praktijk dat prospects al afhaken voordat ze überhaupt hebben gezien wat u voor hen kan betekenen.

Volgens de regels van Google

Ons team is creatief en altijd resultaatgericht. Daarbij verliezen wij nimmer uit het oog dat er binnen de wereld van webdesign en zoekmachine optimalisatie (SEO) ook regelgeving is. Ondanks dat wij daar waar mogelijk graag een out of the box werkwijze hanteren, doen wij alles volgens de regels van Google.

Het doel van ons internetbureau is 100% tevreden klanten en heldere communicatie maakt daar een belangrijk onderdeel van uit.

Hebt u een bedrijf in Barcelona en kunt u professionele assistentie van een gespecialiseerd internetbedrijf gebruiken, neemt u dan even contact met ons op. Contact met ons verplicht u tot niets, maar het biedt u wel de mogelijkheid om zaken te doen met een bureau die weet waar het over praat.