Heeft bloggen nog zin?

Heeft bloggen nog zin?

Heeft bloggen nog wel zin?

Regelmatig wordt ons deze vraag gesteld. Ook voor het bloggen geldt: als u wilt oogsten moet u eerst zaaien. Daarom heeft bloggen zeker zin, mits u dit op uw eigen site doet.

Hoe meer kwalitatieve content op een blog, hoe groter de kans is dat u hoger in Google en Bing zult verschijnen. Deze zoekmachines belonen goede content! En daardoor hebt u een grotere kans op meer bezoekers op uw website! Daarnaast is bloggen het meest geschikte middel om content te creëren op verschillende gebieden (onderwerpen). Wellicht biedt u meerdere diensten en/of producten aan?

Drie jaar geleden was een blog service nog een ondergeschoven kindje, maar bedrijven zien hier (gelukkig) steeds meer de toegevoegde van in. Het punt is, dat verschillende soorten bedrijven ook verschillende soorten tactieken nodig hebben om ervoor te zorgen dat ze opvallen.

Eenvoudig gezegd: u bepaalt daarbij de internet marketing tools! Wij helpen u er graag bij.

Hulp nodig bij het opzetten van een blog?

Zet uw bedrijf op de kaart!

In sommige gevallen heeft bloggen weinig zin. Bijvoorbeeld als een product of dienst al voldoende naamsbekendheid heeft. Dat wil niet zeggen dat bloggen per definitie voor grote bedrijven geen zin heeft, maar bij kleine tot middelgrote bedrijven zal het relatief gezien meer succes hebben.

Bloggen is een manier om uw bedrijf op de kaart te zetten!

Heeft bloggen eigenlijk nog wel zinCall to action

In een blog geeft u informatie, tips en adviezen. Hierdoor trekt u de aandacht (interesse) van een bezoeker.

Een call to action werkt meestal als een kers op de taart, want mensen houden wel van een uitdaging! Op onze homepagina ziet u een call tot action.

Het is een uitnodiging aan bedrijven om gebruik te maken van onze gratis zoekmachine positie checker! Kijkt u maar eens.

Onze blog service

In uitdagende tijden moet u blijven investeren in uw bedrijf, want als u niets doet verandert er ook niets. Hebt u geen tijd of geen inspiratie?

Wij bieden u onze blog service aan, waarmee we u het werk van content creatie uit handen nemen. U doet uw verhaal, wij doen het schrijfwerk. Belt u ons maar eens, of vul het contactformulier in.

Comments are closed.