Hotel hoog in Google

Ook uw hotel hoog in Google? Laat ons u helpen!

Als u met uw hotel hoger in Google wilt komen, dan lijkt er maar 1 oplossing te zijn. Zaken doen met bedrijven als Trivago of Booking.com. Deze bedrijven staan immers altijd hoog in Google als er op het internet naar een hotel wordt gezocht.

Toch zitten er behoorlijke schaduwzijden aan deze wijze van zaken doen. Om te beginnen bent u binnen deze online booking engines slechts 1 van de vele hotels. Dat ze hoog in Google staan doet daar niets aan af.

Uw hotel hoger in Google?
Bel nu 020 881 2021

Binnen Trivago of Booking.com gaan zoeken naar een geschikt hotel

Mensen die binnen Trivago of Booking.com gaan zoeken naar een geschikt hotel, doen dat meestal op basis van prijs. Sterker nog, dat is vaak een belangrijk criteria op de betreffende websites! Bent u niet de goedkoopste? Helaas voor u, maar dan is het vaak al afgelopen.

Ook uw hotel hoog in Google? Laat ons u helpen!
Mocht de keuze wel op uw hotel vallen, dan heeft hoog in Google staan letterlijk zijn prijs. De commissies die deze bedrijven in rekening brengen lopen van 15% tot wel 20%. Per boeking wel te verstaan!!!

Uw hotel hoog in Google met de juiste zoekwoorden

Om uw hotel hoog in Google te krijgen, is het belangrijk om eerst de juiste zoektermen te bepalen. Waar zoeken hotelgasten eigenlijk op? En, wat maakt uw horecabedrijf uniek? Dat is de basis. Wij doen daarom altijd eerst onderzoek naar voor u belangrijke “keywords”.

Als deze zijn bepaald gaan we aan de slag om ze hoog in Google te krijgen zodat uw hotelwebsite goed gevonden wordt. Door doelgericht te werk te gaan gaat u meer boekingen binnen halen, zonder die enorme commissies.

Uw hotel hoog in Google? Laat ons u helpen!

Zowel SEO als SEA campagne

U kunt bij ons terecht voor zowel een SEO campagne als SEA campagne. Vaak is het zelfs zo dat door beide op te starten, de één de ander versterkt. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, we zijn u graag van dienst en zorgen ervoor dat ook uw hotel hoog in Google komt.