Internet marketing

Wat is het resultaat van uw internet marketing campagne?

Zonder effectieve internet marketing campagne is de kans op de juiste bezoekers op uw website erg klein. Het logisch gevolg daarvan is dat ook de kans op nieuwe klanten klein is. Een gedegen strategie, efficiënte werkwijze, plus niet te vergeten kwalitatief hoogstaande content bepalen uiteindelijk het succes.

Op dit moment is Google verreweg de omvangrijkste zoekmachine ter wereld en dat willen ze natuurlijk blijven. Om de behaalde positie in de markt vast te houden moeten zij een bezoeker de meest waardevolle, relevante, unieke en kwalitatieve resultaten geven. Er is anders een mogelijkheid dat een bezoeker in een andere zoekmachine gaat zoeken en dat willen ze natuurlijk niet.

Internet marketing expert nodig?
Bel nu 020 881 2021

Om het maximale uit uw internet marketing campagne te halen is het essentieel om u te focussen op de waarden die Google stelt. Iedere onderneming is anders en daarom is geen enkele campagne hetzelfde. Vraag ons gerust en vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wat is internet marketing nu precies?

Er zijn veel mensen die niet weten wat internet marketing nu precies is. Wij leggen het u uit.

Voor de een is internet marketing een vorm van verkoop, voor de andere is het een vorm van reclame. Beide groepen hebben hetzelfde doel: zoveel mogelijk inspelen op de wensen van de klant.

Uiteindelijk gaat het er om ervoor te zorgen dat het product (of dienst) precies is wat de bezoeker zoekt. Met effectieve en doelgerichte internet marketing slaan we als het ware een brug tussen aanbod en behoefte.

Er zijn verschillende vormen van internetmarketing die gebruikt kunnen worden om een internet campagne te voeren.

We noemen er een paar:

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Zoekmachine adverteren (Google adwords)
  • Social Media Marketing (bijvoorbeeld bloggen)
  • Wervende website teksten schrijven
  • Web 2.0

 

Afhankelijk van uw product of dienst en branche bepalen wij samen met u wat de beste vorm van internetmarketing is, zodat u op gerichte wijze uw doelgroep bereikt.

Dat internet marketing alleen geschikt is voor grote bedrijven is een misvatting, want ook kleinere bedrijven die niet over hoge budgetten beschikken, hebben baat bij internet marketing.

Op dit vlak liggen er duidelijk goede kansen voor iedere ondernemer en in verhouding met traditionele vormen van marketing is het relatief goedkoop.

Internet marketing: waarom biedt regionale vindbaarheid nieuwe kansen?

Het belang van lokale internet marketing (zoekmachine optimalisatie) zal in de toekomst alleen maar aan belang winnen, omdat de regio op het internet steeds belangrijker wordt, en daarmee ook internet marketing en zoekmachineoptimalisatie op regionaal gebied, want Google probeert zoveel mogelijk aan het verzoek van de bezoeker te voldoen (vraag en antwoord).

Het is een feit dat ondernemers, maar ook particulieren eerder geneigd zijn producten en/of diensten in de regio af te nemen. Door de juiste inzet van (lokale) internet marketing is de kans op concurrerend zoekverkeer kleiner. Daardoor wordt het bereik beter en krijgt een website een betere positie in Google.

Wanneer u de positie van uw website verbeterd in de zoekmachines op internet, door middel van bijvoorbeeld het gebruik van zoekmachinevriendelijke website teksten, unieke (long tail) zoekwoorden en een goede blogservice, dan zult u uiteindelijk meer gerichte bezoekers op uw website ontvangen.

U zult daarnaast ook uw naamsbekendheid verbeteren in de markt. Daarom biedt regionale vindbaarheid nieuwe kansen.

Waar is het resultaat van úw internet marketing campagne?

Smart-InterWeb-Regionaal-gevonden wordenWilt u graag het resultaat van uw internet marketing campagne, op onze homepagina kan ook uw bedrijf meedoen aan een gratis onderzoek dat een kristal helder beeld schept over de positie van voor u belangrijke zoektermen. Dit kan er één zijn, maar ook twintig!

U bepaalt zelf het land (bijvoorbeeld google.nl of google.be) waarin gezocht gaat worden. Kijk maar eens naar de opties.

De gratis zoekterm positie check geeft waardevolle informatie, zodat een bedrijf dat niet goed wordt gevonden de juiste strategie kan bepalen.

Om een andere richting in te slaan moet men zich afvragen welke zoekterm(en) het bedrijf uniek maakt én niet andersom.

Smart InterWeb helpt u hier graag bij, want als professionals in zoekmachine optimalisatie en internet marketing denken wij altijd vanuit het belang van onze opdrachtgevers.

Hoger in Google komen te staan kàn! Neem toch eens vrijblijvend contact met ons op.