Internetbedrijf Flevoland

Ondernemers uit Flevoland zijn van harte welkom bij ons internationaal actieve internetbedrijf

Als we zeggen dat Flevoland de jongste provincie van Nederland is, dan vertellen wij niets nieuws. Echter, als we zeggen dat dit nog steeds de snelst groeiende provincie is, dan zal dat sommige mensen waarschijnlijk verbazen. Wij zijn daar als internetbedrijf niet zo verbaasd over, omdat Flevoland gewoon veel te bieden heeft.

Denkt u maar eens aan stedelijke dynamiek, welke perfect samen gaat met veel groen en rust. Van meerdere werelden het beste dus. Jong wordt soms nog wel eens verward met bijvoorbeeld het ontbreken van kennis, inzicht en cultuur, maar daar is in Flevoland zeker geen sprake van.

Meer bezoekers op uw website? Klik nu

Zowel de gemeenten Lelystad, Almere, Urk, Dronten, Noordoostpolder, Zeewolde, de provincie, als ondernemers laten los van elkaar maar regelmatig ook gezamenlijk zien dat zij behoorlijk vooruitstrevend en creatief kunnen zijn.

Flevoland is dus echt een provincie in ontwikkeling. Ons internetbureau kan zich daar sterk in vinden, want ook wij staan voor creativiteit en vooruitstrevendheid. Ondernemers uit Flevoland zijn daarom van harte welkom bij ons internationaal actieve internetbureau.

Ons internetbureau is van alle markten thuis

Dat wij als internetbedrijf perfect zaken als webdesign, zoekmachine optimalisatie, webteksten en het mobiel vriendelijk maken van uw site kunnen verzorgen, zal u naar alle waarschijnlijkheid niet verbazen.

U zult op websites van vrijwel alle internetbedrijven in Flevoland en elders kunnen lezen dat zij van alle markten thuis zijn. Toch zijn er grote verschillen. Om te beginnen kunnen wij uw bedrijf als geen ander ook echt (internationaal) op het internet gevonden laten worden.

Hoe vreemd het mag klinken, het feit dat u dit artikel nu leest is daar het beste bewijs van.

Ons internetbedrijf gebruikt bijvoorbeeld een .com extensie en zoals u waarschijnlijk wel weet krijgen .nl extensies in google.nl vrijwel altijd voorrang. Om toch hoog in Google te scoren zal de hoogst haalbare kwaliteit moeten worden behaald op andere zaken die een (belangrijke) rol spelen en dat kunnen wij als geen ander.

Ook in Google Webmaster Tools hebben wij geen target land ingesteld. Door een bepaald land of gebied te “targetten” weet deze slimme zoekmachine waar een website gevonden moet worden. Door dit te doen staat een website sterker in dat specifieke land en of gebied, maar de andere kant van de medaille is dat u andere landen/ gebieden vrijwel geheel uitsluit. Met andere woorden, u zult daar niet of veel minder goed worden gevonden.

Omdat ons internetbureau internationaal werkt hebben wij er bewust voor gekozen om richting Google aan te geven dat wij wereldwijd werken. Ook dit gegeven betekent (naast de .com extensie) dat het doelgebied Nederland voor ons moeilijker zou zijn om hoog in Google te scoren. Niets is echter minder waar.

U kunt met uw eigen ogen zien dat als u zoekt op bijvoorbeeld “internetbedrijf Flevoland” dat wij op een prachtige plek in de zoekresultaten staan.

Bovenstaande uitleg is zeker niet bedoeld om onszelf op de borst te slaan, maar heeft alles te maken met het feit dat wij u graag willen bewijzen dat wij ons vak uitstekend verstaan.

Zien is geloven zullen we maar zeggen.

Wel of niet internationaal vanuit Flevoland

Of u vanuit Flevoland nu wel of niet internationaal zaken wilt gaan doen, ons internetbureau staat voor u klaar.

Flevoland bestaat uit 6 gemeenten, namelijk:

• Lelystad
• Almere
• Dronten
• Noordoostpolder
• Zeewolde
• Urk

In al deze gemeenten zijn ondernemers actief die het gevoel hebben dat zij in Google kansen laten liggen.

Bent u één van deze ondernemers, neem dan een keer vrijblijvend contact met ons internetbedrijf op om de mogelijkheden te bespreken.

Vanzelfsprekend verplicht u dit tot niets, maar het biedt u wel de kans om alles uit uw website te halen.