Internetbedrijf Friesland

Als (inter)nationaal ondernemer uit Friesland bent u van harte welkom bij ons internetbureau

Bij een bezoek aan de officiële website van Friesland zien wij als internetbureau staan waarom deze provincie de moeite waard is om te bezoeken. De zaken die meteen in het oog springen zijn de rijke historie, rust en ruimte en de (sport)activiteiten.

Niet alleen Friesland, maar iedere provincie doet vanzelfsprekend zijn best om zichzelf in het zonnetje te zetten. Eerlijk is eerlijk, de één lukt dit wat beter dan de ander. Wat ons betreft steekt Fryslân met kop en schouders boven de rest uit.

Een opsomming van alles wat er te doen is en te beleven valt is dusdanig bijzonder dat overdrijvingen daar alleen maar afbreuk aan doet. Friezen zelf zijn over het algemeen ook vrij nuchter en daar is niets mis mee. Zeggen waar het op staat is iets waar wij ons als internetbedrijf wel in kunnen herkennen.

Meer bezoekers op uw website? Klik nu

Friesland is het bezoeken waard

Het mag duidelijk zijn dat wat ons internetbureau betreft Friesland zeker het bezoeken waard is.

Zowel jong als oud kunnen aan hun trekken komen, juist omdat er zoveel veelzijdigheid is. Van voetbalclub Heerenveen tot aan heerlijk varen en van prachtige fietstochten tot culinair genieten.

Ieder dorp of stad heeft zo weer zijn eigen charme.

Hieronder een opsomming van Friese gemeenten die u bij uw bezoek aan Friesland zeker niet over het hoofd mag zien:

• Sneek (Snits)
• Heerenveen (It Hearrenfean)
• Harlingen (Harns)
• Leeuwarden (Ljouwert)
• Drachten
• Dokkum
• Joure (De Jouwer)
• Franeker (Frjentsjer)
• Wolvega (Wolvegea)
• Lemmer (De Lemmer)

Op friesland.nl treft u alles aan waar u naar op zoek bent, maar mocht u een specifieke gemeente in gedachte hebben, dan is het zeker aan te raden om de betreffende website een bezoekje te brengen.

Ons internetbedrijf en zakelijk Friesland

Voor de meeste Nederlanders is Friesland letterlijk en figuurlijk niet ver weg. Akkoord, mocht u vanuit Zeeland of Zuid-Limburg komen dan zit u een paar uur in de trein of auto, maar dat is te overzien.

Ook op het internet is Friesland door de gemiddelde Nederlander vlot gevonden.

Maar wat nu als het gaat om buitenlandse geïnteresseerden? Wat wij bedoelen met geïnteresseerden……wij leggen het u graag uit.

Stel, u heeft een mooi hotel in bijvoorbeeld Heerenveen, Sneek, Leeuwarden, Harlingen of Drachten. U bent trots op hetgeen u te bieden heeft en aan gastvrijheid ontbreekt het al helemaal niet.

Hoe brengt u dit over aan mensen die de Nederlandse en of Friese taal niet machtig zijn?

Met andere woorden, een potentiële gast uit Amerika, Japan of Spanje, zoekt in zijn of haar eigen taal in Google naar overnachtingsmogelijkheden in Friesland, omdat hij of zij “via via” heeft gehoord dat het daar zo mooi is.

Nu kunt u zeggen dat waarschijnlijk veel mensen een verzorgde reis zullen gaan boeken en dat de hotels daar meestal bij in zullen zitten.

Daar hebt u voor een deel gelijk in, maar de mensen die dat niet doen lopen in de tienduizenden. Een behoorlijk grote spreekwoordelijke vijver om in te vissen dus.

In bovenstaand voorbeeld hebben we het nog niet eens gehad over zakelijke bezoekers uit het buitenland. Het mag duidelijk zijn dat deze zeker geen verzorgde reis zullen boeken.

Als u een goed functionerende meertalige website heeft, zoals ons internetbureau die maakt, en u zorgt ervoor dat u ook goed vindbaar bent in zoekmachines als google.es, google.com etc. etc. ontstaat de kans dat mensen rechtstreeks contact met u zullen opnemen.

Wilt u het helemaal goed doen, waarom laat u ze niet meteen online in hun eigen taal een kamer boeken? Allemaal via uw eigen website en u hoeft er helemaal geen moeite voor te doen.

Ons internetbedrijf denkt graag met zakelijk Friesland mee als het gaat passende internetoplossingen.

Wat kan ons internetbureau voor u in Friesland betekenen

Wij hopen dat u begrijpt dat ons internetbureau het hotelwezen als voorbeeld heeft genomen om te laten zien wat voor online mogelijkheden er wel niet zijn. Als we alle branches zouden moeten gaan behandelen, dan zou dit wel een erg lang artikel gaan worden!

Veel ondernemers (ook in Friesland) zijn zo druk met hun vak, dat ze bepaalde zaken over het hoofd zien en om precies die reden geven wij ook graag en zonder verdere verplichtingen voorbeelden, tips en adviezen.

Ons internetbedrijf is van alle markten thuis, zeker als het gaat om internationaal in Google gevonden te worden.

Voor uw gemak treft u hieronder een deel van onze activiteiten aan:

• Het schrijven van pakkende website teksten
• Zoekmachine optimalisatie
• SEO advies op maat
• Internet marketing campagnes
• Meertalig maken van uw website
• Meertalige blogservice
• Refresh van websites
• Mobiel vriendelijk maken van uw site
• Zoekmachine ranking (SERP)

Hebt u vragen, aarzel dan niet om deze aan ons te stellen. Wij staan u graag telefonisch of per mail te woord. Als (inter)nationale ondernemer uit Friesland bent ook u van harte welkom bij ons internetbureau.