Internetbedrijf Limburg

Ons internetbureau helpt uw onderneming in Limburg graag verder om hoog in Google te worden gevonden

Als u een bedrijf in Limburg heeft, dan is de kans groot dat u al internationaal zaken doet. Deze provincie is immers “tussen” Duitsland en België gelegen en zowel Duitsers als Belgen weten de weg naar Limburg te vinden. Andersom is dat al niet anders, want wij Nederlanders staan bekend als een ondernemend volk.

Er is vanzelfsprekend een verschil tussen een ander land bezoeken om er bijvoorbeeld de vakantie door te brengen, of voor de inkoop of verkoop van goederen/ diensten. Toch biedt bovenstaande voor u als Limburgse ondernemer mooie kansen.

Stel u heeft een B&B, restaurant of hotel, dan is het van groot belang dat “buitenlanders” u in hun eigen land in Google moeten kunnen vinden. U kunt in google.nl nog zulke mooie posities hebben, dat wil nog niet zeggen dat dit ook het geval is in google.be of bijvoorbeeld google.de!

Meer bezoekers op uw website? Klik nu

Als internetbureau weten wij dat ieder land zijn eigen extensie (zoekmachine) heeft en deze krijgt altijd voorrang boven andere. Om in een ander land goed op “het net” te scoren, zijn er daarom andere technieken nodig.

Ons internetbureau helpt uw onderneming in Limburg graag verder om hoog in Google te worden gevonden

Wat kan ons internetbureau voor u in Limburg betekenen?

Juist omdat Limburg zo centraal is gelegen zijn er veel mogelijkheden voor bedrijven die over de grens zaken willen doen.

Omdat hiervoor meestal specialistische hulp nodig is, leggen wij u graag uit wat ons internetbureau voor u in Limburg kan betekenen?

Wij zijn naast maatwerk webdesign gespecialiseerd in Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Internet Marketing, het meertalig maken van uw website, het schrijven van Google vriendelijke webteksten, advies op maat en niet te vergeten het schrijven van pakkende blogberichten.

Ons internetbureau heeft een blogservice waar ú trots op kunt zijn.

Het laten bloggen op uw website heeft niet uitsluitend als resultaat dat u aan uw (be)zoekers laat zien dat u een echte specialist bent, ook richting zoekmachines als Google en Bing zal het positieve resultaat niet uitblijven.

Contact met ons internetbedrijf verplicht u tot niets

Of u nu al een website heeft of een (internationale)site wilt laten maken, SEO advies kunt gebruiken of website teksten nodig heeft, contact met ons internetbedrijf verplicht u tot niets.

Wij zijn er voor u als ondernemer uit Limburg!