Internetbedrijf Noord-Brabant

Laat ons internetbureau uw bedrijf in Noord-Brabant bijstaan als het gaat om uw online doeleinden

Ondanks het vertrek van grote bedrijven als een medische gigant als Organon uit Oss en sigarettenfabrikant Phillip Morris uit Bergen op zoom valt toch te lezen dat het in Noord-Brabant en dan met name in steden als Tilburg, Eindhoven, Breda en Den Bosch (’s-Hertogenbosch) economisch best goed gaat.

Sterker nog, het gaat zelfs bovengemiddeld goed! Twee zaken vallen daarbij op.

• De groeiende industrie en dan voornamelijk machinebouw
• Familiebedrijven maken een goede ontwikkeling door

Los van deze twee uitschieters kan in algemene zin worden gesteld dat het herstel van de wereldeconomie ook Noord-Brabant goed doet en dat heeft veel met export te maken.

Laat ons u helpen!
Bel nu 020 881 2021

Als internationaal actief internetbureau hebben ook wij dagelijks met exportactiviteiten te maken. Wij helpen nationale en internationale bedrijven om met hun website hoog in Google te scoren, zodat hun producten en of diensten op “het net” onder de aandacht komen.

Internationale communicatie in Google

Een bedrijf kan nog zo´n hoge kwaliteit leveren bij alles wat er gedaan wordt, als vrijwel niemand van het bestaan af weet zal het lastig(er) zaken doen worden. Daarnaast zal een product en of dienstverlening per land anders moeten worden gebracht.

Waarom…..nou, dat heeft alles met de gewoonten en gebruiken van een land te maken. Denkt u daarbij maar eens aan onze Belgische zuiderburen. In vrijwel alle gevallen zal een Belg iemand met U aanspreken. Als u derhalve in België zaken wilt gaan doen, dan is het zeker aan te raden om deze gewoonten (ook op uw website) over te nemen. U zult zien dat het gewaardeerd zal worden.

Ons internetbedrijf weet door jarenlange ervaring precies hoe de internationale communicatie in Google werkt en daar kunt ook u de vruchten van plukken. Laat ons internetbureau uw organisatie in Noord-Brabant daarom bijstaan als het gaat om het bereiken van export doeleinden.

Full service internetbureau Noord-Brabant

Mocht u al eerder om u heen gekeken hebben, dan zal het u vast op zijn gevallen dat (ook in Noord-Brabant) veel internetbedrijven zichzelf profileren als “Full service”. Deze term komt er in goed Nederlands op neer dat alles onder één dak is. Erg handig, want zo kunt u al uw website gerelateerde zaken op één plek neerleggen. Maar is dat ook echt zo?

Stel u heeft geen WordPress of bijvoorbeeld Joomla website, maar een site welke handgeschreven en database gestuurd is? Is de kennis bij een gemiddeld internetbedrijf ook daarvoor aanwezig? Helaas, meestal niet. Datzelfde geldt vaak ook voor het vindbaar maken van webpagina´s in het buitenland.

Nog steeds zien wij Nederlandse ondernemingen die erg hun best doen om in België of Duitsland binnen een zoekmachine als Google voet aan de grond te krijgen. Let wel, we hebben het hier over “goed voorgelichte” bedrijven.

Vaak mislukt dit vanwege het feit dat een dergelijke website, webshop of webwinkel (uitsluitend) gebruikt maakt van een .nl extensie. Dus www.naamvandewebsite.nl.

Door op deze wijze te denken in hoog in google.be (België) of bijvoorbeeld google.de (Duitsland) te komen, is gedoemd te mislukken. Een extensie van een bepaald land zal namelijk bijna altijd, in dat betreffende land, voorrang boven een buitenlandse extensie krijgen. Zo zijn de spelregels nu eenmaal.

U ziet dat, om buiten de landsgrenzen, in zoekmachines te scoren er een gedegen strategie zal moeten zijn en mocht deze er niet zijn dan kan een mislukking in een klein (en vaak duur) hoekje zitten.

Bent u op zoek naar een internationaal actief internetbedrijf en u ziet bij uw zoektocht weer eens “Full service internetbureau Noord-Brabant” staan, ga dan eerst even na of dat ook echt zo is. Dit kan veel gezeur en onnodige kosten voorkomen.

Plannen om naar het buitenland uit te breiden…..doen!

Hebt u voor het eerst of al langere tijd plannen om naar het buitenland uit te breiden, wij zeggen, doen!

Door buiten de landsgrenzen te treden zullen er ongetwijfeld zaken op u af komen waar u, ondanks een goede voorbereiding, even geen rekening mee had gehouden. Los ze op en ga verder. U bent immers ondernemer en daar hoort letterlijk ondernemen bij.

Hebt u hulp nodig op “website gebied” neem dan gerust contact op. Wij helpen u graag en goed verder. Ons internetbedrijf is wel full service en als het gaat om met een website in Google gevonden te worden ver van uw vestigingsland, dan zijn wij de specialist. Het bewijs?

U bent momenteel dit artikel aan het lezen en ons internetbureau is gevestigd aan de Costa Blanca in Spanje! Daarnaast heeft onze website een .com extensie en zoals wij reeds eerder schreven krijgen .nl extensies in Nederland veelal voorrang.

Kijk anders eerst nog even verder op onze site. U zult gaan zien dat wij via ons blog gratis tips en adviezen geven en dat u bij ons naast maatwerk webdesign ook perfect terecht kunt voor:

Meertalig maken van uw website
Het schrijven van pakkende website teksten
Zoekmachine optimalisatie
SEO advies op maat
Internet marketing campagnes
Meertalige blogservice
Refresh van websites
Mobiel vriendelijk maken van uw site
Zoekmachine ranking (SERP)

Tot slot

Wij hopen dat ons internetbureau u door middel van dit artikel weer iets wijzer heeft gemaakt.

Of u nu wel of geen plannen heeft om internationaal te gaan, u bent gevestigd in Noord-Brabant en aan het begin van dit artikel werd al duidelijk dat het daar prettig en goed zaken doen is. Boven het landelijke uitstijgen gebeurd niet zomaar, daar zijn wij van overtuigd.

Bent u (nog) niet in Brabant gevestigd, maar spreekt deze mooie provincie u aan, ga er dan eens heen. Noord-Brabant telt 66 gemeenten en onderstaande plaatsen en steden zijn zeker het bezoeken waard:

•  Eindhoven
•  Tilburg
•  Breda
•  ’s-Hertogenbosch (Den Bosch)
•  Helmond
•  Drunen
•  Waalwijk
•  Oss
•  Roosendaal
•  Bergen op Zoom
•  Oosterhout

Veel plezier gewenst en laat u verrassen door de Brabantse gastvrijheid!