Internetbedrijf Zeeland

Zoekt u voor uw bedrijf in Zeeland een internationaal actief internetbureau lees dan verder

Ieder jaar weer gaan veel Nederlanders op vakantie naar Zeeland. Dit kan een zomervakantie zijn op bijvoorbeeld één van de vele gezellige campings.

Daarnaast is Zeeland is ook ideaal om een weekend of midweek heerlijk uit te waaien. Waar deze mooie provincie wat minder in het nieuws mee komt is het feit dat daar behoorlijk wat bedrijven gevestigd zijn welke internationaal actief zijn. De mosselhandel zal het meest tot de verbeelding spreken, op de voet gevolgd door transportondernemingen, webshops en webwinkels.

Meer bezoekers op uw website? Klik nu

Als internationale onderneming is het van groot belang om ook echt internationaal in een zoekmachine als Google gevonden te worden. Dat (potentiële) regionale opdrachtgevers u in Zeeland vinden is vanzelfsprekend prachtig, echter uw doel zal zijn om uw product en of dienstverlening ook over de landsgrenzen onder de aandacht te brengen.

Ons internetbureau weet wat er voor nodig is om ver over de Nederlandse grens hoog in Google te scoren. Het feit dat u nu dit artikel leest is volgens ons het beste bewijs.

Webdesign en zoekmachine optimalisatie Zeeland

Als u van plan bent om uw in Zeeland gevestigde onderneming internationaal onder de aandacht te gaan brengen via zaken als zoekmachine optimalisatie, dan zal er eerst moeten worden begonnen met webdesign.

De juiste uitstraling van een website is van groot belang, want u krijgt maar één kans voor een eerste indruk.

Daarom is het belangrijk dat iedereen die uw website bezoekt meteen ziet wat u voor hen kan betekenen.

Als internetbedrijf weten wij dat (be)zoekers zelden tot nooit de tijd nemen om websites te gaan “doorzoeken” als ze niet direct in de gaten hebben dat ze waarschijnlijk antwoord op hun vraag gaan vinden.

Datzelfde geldt trouwens ook voor webwinkels en webshops.

Wat u doet zal daarom meteen in beeld moeten komen als de website wordt geopend.

Toon respect richting de bezoekers van uw website

Ondanks dat het principe “Toon respect richting de bezoeker van uw website” eenvoudig te begrijpen is en zelfs logisch lijkt, zien wij als internetbureau dat het in de praktijk toch vaak mis gaat.

Wat voor u (en andere Nederlanders) duidelijk, mooi en logisch is, kan bijvoorbeeld bij een Belg of Duitser net anders over komen.

Probeer daarom, via tekst en beeldmateriaal zeker niet amicaal over te komen.

Mensen die er geen probleem mee hebben om met “jij en je” aangesproken te worden zullen zelden tot nooit beledigd zijn als u hun aanspreekt met U.

Mensen die U zeer belangrijk vinden zijn vaak wel geïrriteerd als u “je en jij” gebruikt en in de praktijk komt het er dan meestal op neer dat er geen zaken gedaan worden.

Pas daarnaast op met (streekgebonden) uitspraken.

Iedere streek en of provincie (Zeeland dus ook) heeft een bepaalde vorm van communicatie. Denk daarbij maar eens aan dialect of een bepaalde vorm van humor.

Wij denken dat het beste voorbeeld “Geer en Goor” zijn. De programma´s die Gerard Joling en Gordon maken zijn (in bepaalde kringen) erg populair en daar goed bekeken.

Dat verdoezelt wel het feit dat veel mensen het niet op prijs kunnen stellen dat er grof taalgebruik gebruikt wordt. Daarom kijken ze niet of ze voelen zich beledigd.

Een televisieprogramma vergelijken met een internationaal bedrijf uit Zeeland, lijkt in eerste instantie een ver van mijn bed show, maar ons punt is dat een verkeerde (eerste) indruk maar zo kan betekenen dat een bedrijf geen zaken met u wilt doen.

SEO advies op maat

Als internationaal actief internetbureau staan wij klaar om ook uw bedrijf uit Zeeland in de Benelux, Europa en (veel) verder, hoger in Google te laten scoren.

Dit kunnen wij doen door middel van internet marketing, onze blogservice en passende website teksten.

Waar wij echter met kop en schouders boven de rest uitsteken is SEO advies op maat.

Zoekmachineoptimalisatie en het laten maken (en onderhouden) van een website is namelijk altijd maatwerk.

Zoekmachines als Google en Bing veranderen bijna wekelijks hun regels, dus wat momenteel goed werkt, kan over een tijd minder effectief zijn. Regeren is vooruit zien zullen we maar zeggen.

Daarnaast kijken wij als website bouwer wat u nu zo uniek maakt. Het kan voor de buitenwereld lijken dat u precies hetzelfde doet als uw collega (lees de concurrentie), maar is dat ook zo?

Als we als internetbureau die vraag voorleggen aan ondernemers dan is het antwoord steevast….nee! Het vervolg antwoord van deze ondernemers is vrijwel altijd dusdanig duidelijk en pakkend, dat wij adviseren om dit op passende wijze op hun website te (laten) zetten.

Op deze wijze weet een potentiële opdrachtgever, die via Google op uw site terecht is gekomen, meteen dat hij of zij op de juiste plek is.

Ons internetbureau: heldere communicatie en out of the box werkwijze

Wij hopen dat ons internetbedrijf u met dit artikel van zinvolle informatie heeft voorzien.

Of uw bedrijf nu in Zeeland gevestigd is of elders, wij staan voor u klaar. Ons team heeft zaken als heldere communicatie en originaliteit hoog in het vaandel en waar het kan werken wij “out of the box”.

Omdat wij maatwerk leveren en volgens de regels van Google werken ontstaan er altijd mooie resultaten en daar doen we het voor. Ons doel is altijd, tevreden klanten.

Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan toch even contact met ons internetbureau op. Wij staan u graag te woord.