Internetbureau Costa Blanca in Spanje

Internetbureau Costa Blanca in Spanje

Websites zowel in Spanje als in Nederland en België goed vindbaar maken

In Spanje en zeker aan de Costa Blanca, zijn veel Nederlandse en Belgische bedrijven gevestigd en een groot deel daarvan heeft een website. Als internetbureau weten wij als geen ander dat deze websites zowel in Spanje als in Nederland en België goed moeten worden gevonden.

Dit is een must, omdat een groot deel van de Nederlanders en Belgen een paar maanden per jaar aan de Costa Blanca vertoeven (overwinteraars) en de rest van het jaar in “Holanda” of België. Daarnaast mogen we vanzelfsprekend de vakantiegangers niet vergeten. Beide groepen “Googlen” zowel in Nederland, België als in Spanje.

Voor vertrek en bij het maken van een planning gaan ze in (meestal in google.nl of google.be) op zoek naar de mooiste plekjes, lekkerste restaurants of bijvoorbeeld de meest kindvriendelijke accommodaties. De websites die dan hoog in de resultaten staan, worden bezocht. De rest bijna niet!

U hoeft niet de kennis van een internetbureau of website bouwer te hebben om in te zien dat het vindbaar zijn van een Spaans/Nederlands of Belgisch bedrijf op “het net” het verschil kan zijn tussen succes of niet. Let wel: we hebben het hier nog maar slechts uitsluitend over vóór vertrek.

Bij aankomst en verblijf vaak….google.es

Bij aankomst aan de Costa Blanca in Spanje zal vrijwel iedere vakantieganger of overwinteraar heerlijk gaan genieten. Het laatste waar ze mee bezig zullen zijn is, als ze gaan “Googlen” via een mobiel apparaat of in een internetcafé, of dit nu gaat middels google.nl google.be of google.es.

Ze zijn op zoek naar een vraag op hun antwoord (bijv. waar zit de beste tapasbar of dat romantische restaurant) en de op het beeldscherm getoonde resultaten worden vlot bekeken.

Ondanks, of waarschijnlijk moeten we zeggen doordat, zoekmachines erg slim zijn geworden kan het verschil tussen zoeken in Nederland, België of in Spanje behoorlijk groot zijn en datzelfde geldt voor zoekopdrachten in verschillende zoekmachines.

Dat (be)zoekers dat veelal niet in de gaten hebben is logisch, maar als u een bedrijf aan de Costa Blanca in Spanje hebt, dan is het meer dan verstandig om eens samen met een gespecialiseerd internetbureau te gaan kijken of uw website goed vindbaar is. Hoe, waarmee en waarvandaan potentiële klanten ook zoeken.

Makelaars, laat geen mogelijkheden liggen!

Makelaars Costa BlancaAls er één groep is waar een goed vindbare website essentieel is, dan zijn het wel de makelaars aan de Costa Blanca in Spanje.

Voor deze branche geldt waarschijnlijk nog meer dan voor andere bedrijven dat huizenzoekers echt van over de hele wereld digitaal op zoek gaan naar hun droomhuis of droom vakantiewoning aan de Spaanse kust.

De keuze op dit gebied is enorm en daardoor nemen potentiële toekomstige huizenbezitters en of vakantiegangers erg weinig tijd in het bekijken van de door Google getoonde resultaten.

Zelfs de resultaten die worden aangeklikt moeten meteen aanspreken, anders worden ze weer uit beeld verwijderd.

Hebt u een makelaarskantoor aan de Costa Blanca in Spanje (of wilt u er één beginnen) en wilt u weten of u mogelijkheden laat liggen, zoek dan toch eens contact met ons internetbureau. Wij staan u graag te woord.

Wij zijn als internetbedrijf gespecialiseerd in zowel internet marketing, webdesign, zoekmachine optimalisatie, als SEO advies op maat.

De Costa Blanca is en blijft bijzonder mooi

Smart InterWeb Costa Blanca bezienswaardighedenDe reden waarom zoveel Nederlanders en Belgen, tijdelijk of permanent, naar de Costa Blanca in Spanje komen is en blijft omdat het bijzonder mooi is. De omgeving is schitterend, de mensen vriendelijk en laten we vooral het klimaat niet vergeten.

In de winter langs het strand in een t-shirt lopen en dan genieten van het zonnetje is voor velen een terugkerend genietmoment.

Voor wie erg van de zon houdt, maar niet zonder pindakaas, hagelslag of Nederlandstalige boeken/ tijdschriften kan, hoeft zich geen zorgen te maken. Er zijn meerdere supermarkten die een uitgebreid assortiment Nederlandse en Belgische producten aanbieden.

Zo hebt u het beste van twee werelden.

Ondanks dat wij ons als internationaal actief internetbureau en website bouwer focussen op het ontwerpen, bouwen, onderhouden en goed vindbaar maken van websites, webshops en webwinkels, geven wij u hieronder toch graag een opsomming van een aantal plaatsen en steden die de moeite van het bezoeken meer dan waard zijn.

Allen hebben weer andere bezienswaardigheden en het is vanzelfsprekend aan u waar uw voorkeur naar uit gaat. Dit zijn ze:

Benidorm
Altea
Calpe (Calp)
Benissa
Albir
Alfaz del Pi (L’Alfàs del Pi)
La Nucia
Javea (Xàbia)
Alicante
El Campello
Elche (Elx)
Valencia
Murcia
Moraira
Denia
Finestrat
Villajoyosa (La Vila Joiosa)

Tot slot

Wij hopen dat ons internetbedrijf uit Altea, provincie Alicante in Spanje, u middels dit artikel van leuke en bovendien zinvolle informatie heeft voorzien.

Bent u geïnteresseerd in webontwerp, of bent u op zoek naar tips en adviezen om uw website hoger in zoekmachines als Google, Bing en Yahoo te laten scoren, kijk dan toch eens verder op onze website.

Als webdesign bedrijf helpen wij zowel website eigenaren aan de Costa Blanca, Catalonië (Catalunya) en Andalusië (Andalucia) in Spanje, als in Nederland en ver daarbuiten graag verder.

Smart InterWeb is de naam en wij wensen u verder nog een zonnige dag.

Comments are closed.