Landingspagina actie

Ontdek waarom onze landingspagina actie werkt…

 

Door gebruik te maken van onze landingspagina actie krijgt u:

  • Meer geïnteresseerde bezoekers
  • Hogere posities in zoekmachines als Google
  • Betere conversies
  • Ideaal in combinatie Google AdWords

 

Smart InterWeb heeft momenteel een landingspagina actie die u niet aan u voorbij kunt laten gaan. Waar u ergens anders al gauw honderden euro´s betaalt voor slechts 1 landingspagina, bent u bij ons stukken goedkoper uit.

Tijdelijk 5 professionele landingspagina’s laten schrijven voor slechts € 199,- Uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs, ja het kan echt!

Ook beter in Google worden gevonden?

Meer voordelen!?

  • Zelf beheren via eigen CMS
  • Geen maandelijkse kosten
  • Volledig aanpasbaar
  • Permanent voordeel van deze actie

 

Maak vandaag nog gebruik van onze landingspagina actie en overtuig uw bezoekers.

 

 

Wat is een landingspagina?

Een landingspagina is in principe iedere pagina van uw website waar een (be)zoeker op landt. Feitelijk is elke pagina op uw website dus een landingspagina, maar bij landingspagina´s wordt er extra ingezet om een bezoeker die met een specifiek doel binnen komt ook direct exact te laten vinden wat hij zoekt.

Vergelijk het met een grote advertentie met specifieke woorden om uw product of dienst te promoten. Een gerichte actie dus. De betreffende pagina(s) kunt u in het menu van uw website opnemen, maar dat hoeft zeker niet.

Wat is het doel van een landingspagina?

Een landingspagina heeft als doel om bezoekers te overtuigen uw dienst of product te kopen. Het is een effectief middel om meer bezoekers te krijgen, maar dan moet u wel de juiste zoektermen in de tekst gebruiken.

Zoektermen dus die uw potentiële bezoekers in Google gebruiken, zodat ze op uw landingspagina terecht komen. Eenmaal geland, is het tijd voor actie waarbij het zaak is om de aandacht van de bezoeker vast te houden.

Nu landingspagina actie! Perfect geschikt in combinatie met Google AdWords

Zorg dat de bezoeker in één oogopslag vindt wat hij zoekt, want anders is deze zo weer weg. Geef een helder antwoord op zijn of haar vraag. Zorg daarnaast voor zo min mogelijk afleiding, anders schiet u uw doel voorbij.

Overtuig de bezoeker van de voordelen van uw product of dienst. Uw missie is nu ‘bijna’ geslaagd. Een duidelijke call-to-action button op uw landingspagina zorgt ervoor dat de bezoeker direct met u in contact kan komen. De uitkomst van deze actie is (hopelijk) een nieuwe klant!