Landingspagina maken in WordPress

Landingspagina maken in WordPress

Hoe maak je een goede landingspagina in WordPress

Om een goede landingspagina in WordPress te maken, zal je eerst moeten weten wat een landingspagina is. Wij doen ons best om je in dit blogbericht zoveel mogelijk informatie te geven. Mensen zoeken vaak via Google naar informatie en gebruiken hiervoor verschillende zoektermen. Wij nemen voor het gemak even een voorbeeld van één van onze eigen landingspagina’s.

Ook meer bezoekers op je website?
Bel nu 020 881 2021

Als jij bijvoorbeeld landingspagina specialist intypt dan zie je ons bovenaan de eerste pagina van Google staan. Als je dit resultaat aanklikt, kom je automatisch op onze website terecht. Zo simpel werkt een landingspagina in WordPress.

Landingspagina in WordPress toevoegen

Een landingspagina in WordPress kun jij net zo toevoegen als een gewone pagina. Het enige verschil is dat je de optie ‘niet zichtbaar/onzichtbaar’ in WordPress aanklikt. Je kunt er net zoveel (laten) maken als je wilt. De één heeft er tien, een ander wel honderd of meer.

We kunnen het zo stellen dat feitelijk elke pagina op je website een landingspagina is, maar bij een landingspagina wordt er extra ingezet om een bezoeker die met een specifiek doel binnen komt ook direct exact te laten vinden wat hij zoekt. De vraag is nu, op welke zoektermen wil je worden gevonden? Ons advies is om niet meer dan één zoekterm per pagina te gebruiken om hoog in Google te scoren.

landingspagina laten schrijven door een ervaren SEO-tekstschrijver

Je kunt een landingspagina vergelijken met het leggen van een goede fundering voor je huis. Zonder goede fundering wordt je website gewoonweg niet goed gevonden. Eén van je bouwstenen zijn landingspagina’s maken in WordPress. Een landingspagina kun jij het beste laten schrijven door een SEO-tekstschrijver, want hij/zij weet precies aan welke criteria een landingspagina moet voldoen.

Naast unieke en hoogwaardige content is onder meer een prominente call-to-action belangrijk. Een landingspagina zonder call-to-action is als winkel zonder verkoper. Een call-to-action is vaak een button, link of afbeelding die een doel realiseert. Zo zijn er nog meer belangrijke onderdelen waar je bij het schrijven van een landingspagina aan moet denken.

Zorg dat jouw WordPress landingspagina’s de juiste ingrediënten bevatten

Tegenwoordig is voor veel bedrijven, en misschien ook wel voor jou, je website de spil in je marketingcommunicatiemix. Het is vaak het eerste contactmoment dat de klant met je heeft. Dan wil je toch een goede indruk maken? En dat niet alleen, je wilt toch ook dat de bezoeker klant bij u wordt? Meerdere landingspagina’s (laten) maken in WordPress vergroot jouw kans op succes.

Als jouw landingspagina’s de juiste ingrediënten bevatten, volgen bezoekers een route die jij voor ogen had en creëer je optimale conversie. Wil je hulp of WordPress landingspagina’s laten maken? Via dit blogbericht weet je dat je bij ons aan het juiste adres bent.

Comments are closed.