Landingspagina prijs

Een professionele SEO landingspagina laten schrijven tegen de beste prijs

Een professionele SEO landingspagina laten schrijven is een effectieve methode om geïnteresseerde bezoekers op uw website te laten landen. De grootste valkuil is dat veel bedrijven nog te veel de focus leggen op betaalde advertenties. De kans om geld weg te gooien is aanzienlijk, want niemand garandeert u dat u hierdoor meer bezoekers (lees: potentiële klanten) krijgt. Daarbij ligt de prijs voor het laten maken van een landingspagina aanzienlijk lager.

Meer bezoekers op uw website?
Klik nu

Het is een duurzame (relatief goedkope) investering, want een landingspagina wordt toegevoegd aan uw website. Met de juiste zoektermen (en een goede tekstschrijver) zult u hoger scoren in de organische resultaten. Dit is een blijvend gegeven in tegenstelling tot betaalde advertenties. Daarbij bouwt uw website meer autoriteit op, want u voegt steeds weer nieuwe en unieke content toe.

Dit wordt door Google en andere zoekmachines gewaardeerd. U krijgt hierdoor een hogere ranking waardoor u beter zult scoren met uw website. Professionele SEO landingspagina´s laten schrijven is dan ook een uitstekende gedachte. Smart InterWeb doet dit tegen de beste prijs. Maakt u maar eens gebruik van onze eenmalige actie.

Laat uw Google AdWords bezoekers landen op een landingspagina

Veel bedrijven voeren een Google AdWords campagne en betalen daar letterlijk vaak een hoge prijs voor. Op zich een prima idee, maar de juiste resultaten behaalt u alleen met een goede en bijpassende landingspagina. Want als een bezoeker niet snel genoeg een antwoord vindt op een vraag, zal hij verder klikken. Dit is jammer, want iedere klik kost u geld. De teller loopt omhoog en het klamme zweet breekt u uit.

Wat nu als dit niet voldoende klanten oplevert? U bent wel uw geld kwijt. Het is een spel zonder enige garantie. Ga voor zekerheid en laat uw AdWords bezoekers landen op een professionele (WordPress) landingspagina. Daar vindt hij of zij antwoord op de gestelde vraag. Geen duidelijk antwoord leidt tot teleurstelling. Daarmee schiet u uw doel voorbij.

Wilt u weten wat de prijs van een landingspagina is? Wij geven u graag antwoord

Een landingspagina heeft als doel extra in te zetten om een bezoeker die met een specifieke vraag binnen komt ook direct exact te laten vinden wat hij zoekt. Zo’n pagina brengt vraag en antwoord dichter bij elkaar. De prijs die u betaalt voor het laten maken van een professionele pagina staat in geen verhouding tot het resultaat. Daarnaast zit u niet vast aan maandelijkse kosten, want u krijgt de auteursrechten.

Unieke landingspagina actie tegen een lage prijs

Wij blijven even bij het effect van een landingspagina. De eerste indruk is het allerbelangrijkste. Een goede tekst met pakkend beeldmateriaal zal al snel de aandacht van een bezoeker trekken. Een goede tekst schrijven is op zich al niet eenvoudig, want daarvoor heeft u schrijftalent nodig. Fantasie, creativiteit en een goede kennis van de Nederlandse taal zijn vereisten om een goede tekst te schrijven.

Die expertise hebben wij in huis. Onze professionele tekstschrijvers schrijven graag voor u een professionele landingspagina tegen een lage prijs. Ook u kunt nu gebruikmaken van onze unieke actie.

Hebt u specifieke vragen of hulp nodig bij het kiezen van goede zoektermen, neem dan gerust even contact met ons op. Ons team staat u graag te woord.