Landingspagina prijzen

1 SEO landingspagina of meerdere, Smart InterWeb biedt de beste prijzen

Op het internet vindt u vaak hoge prijzen voor het laten schrijven van een SEO landingspagina. Wij bewijzen u graag dat het ook anders kan, want een landingspagina laten maken hoeft zeker niet duur te zijn. De voordelen zijn inmiddels wel duidelijk, het bereik van uw website wordt hierdoor groter. Let wel, mits u middels een actueel antwoord voldoet aan de vraag van uw bezoeker!

Wanneer u bij de bakker vraagt om een vers bruin brood, wilt u immers ook geen wit oud brood van de vorige dag. De volgende ochtend gaat u waarschijnlijk op zoek naar een andere bakker die wel aan uw verzoek voldoet. Zo werkt het ook op het internet.

Meer bezoekers op uw website?
Klik nu

Vraag en antwoord moeten in elkaar verweven zijn. Het zijn immers zaken die bij elkaar horen. Een goede landingspagina geeft antwoord op de vraag van de bezoeker. Net zoals wij u een antwoord geven op onze prijzen, want u bent ónze bezoeker.

Een landingspagina kunt u onzichtbaar toevoegen

Een website bevat vaak meerdere diensten of producten. Daardoor is het moeilijker om hoger in Google of andere zoekmachines te komen. Google beoordeelt namelijk content op haar originaliteit en of u voldoet aan de vraag van de bezoeker. Daar krijgt u een waardering voor en die bestaat uit een hoge of lage ranking. Het lijkt wel alsof u weer terug bent in de schoolbanken, goed u best doen om een hoog cijfer te halen.

Toch werkt het wel een beetje op deze manier. Unieke hoogwaardige content wordt beloond met een hogere ranking, mits u goede zoektermen gebruikt. Om niet van uw website een online boekwerk te maken, kunt u het beste één landingspagina of meerdere laten maken tegen de beste prijzen. Ze kunnen onzichtbaar aan uw sitemap worden toegevoegd.

Wij hanteren scherpe prijzen als het om een landingspagina gaat

Sommige (WordPress) websites hebben tientallen SEO landingspagina’s, waardoor ze hoog in de resultaten van Google komen met verschillende zoektermen. Het is een manier van werken die door Google erkend wordt en naar gelang de kwaliteit van de landingspagina zal er meer gewaardeerd worden.

Verwerk de juiste zoektermen in een SEO landingspagina

We weten nu dat content het belangrijkste onderdeel van een landingspagina is, maar zonder de juiste zoektermen zult u nog steeds niet hoger gaan scoren. Door goede zoektermen te verwerken in de teksten zult u al snel door een bezoeker (lees: potentiële koper) worden gevonden. De prijzen voor het laten maken van zo’n landingspagina staan in schril contrast tegen wat het u kan opleveren, zeker ook in combinatie met AdWords.

Waardevolle ideeën zijn onlosmakelijk met ons werk verbonden. Smart InterWeb heeft de kennis, de middelen én het enthousiasme in huis om voor u effectieve landingspagina’s te schrijven tegen de beste prijzen. Overtuig uzelf en neem deel aan onze actie. U krijgt dan alvast een voorproefje van het effect van een landingspagina. U zult zeker hoger gaan scoren in de organische resultaten.

Hoe goed ze presteren kunt u eenvoudig meten, bijvoorbeeld met Google Analytics. Misschien komt u wel op de eerste pagina, net als uw landingspagina specialist. Belt u ons maar eens voor meer informatie. Wij staan u graag te woord.