Landingspagina´s

Landingspagina’s: de functie en het doel

Wat is de functie en het doel van landingspagina’s? De functie van een landingspagina is uitleg te geven waarom uw product of dienst zo aantrekkelijk is. Het is een effectieve en relatief goedkope manier om meer bezoekers naar uw website te leiden. Maar hoe krijgt u nu de juiste bezoekers op een landingspagina?

Een landingspagina specialist vertelt u waar u op moet letten. Bijvoorbeeld: met welke zoektermen kunt u het maximale rendement halen? Wat zijn de valkuilen? Aan de hand van zulke tips en adviezen kunnen landingspagina’s worden gecreëerd die meer bezoekers opleveren….zeer interessant! Hebt ú er wel eens over nagedacht? Leest u maar eens verder…

Landingspagina specialist nodig?
Bel nu 020 881 2021

Wanneer is het interessant om een landingspagina te (laten) maken?

Als u een product of dienst aanbiedt, is het goed om hiervoor een landingspagina te (laten) maken. U kunt er één of meerdere (laten) maken. Ze hebben een enkel doel. Dat is om uw product of dienst te introduceren aan een potentiële klant en ze over te halen het product of dienst af te nemen of te proberen. Veel mensen gebruiken landingspagina’s vanwege haar eenvoud en één duidelijke ‘call-to-action’ voor apps, producten, en vrijwel elk type van dienst die de moeite waard is om onder de aandacht te brengen. Het is een effectieve vorm van zoekmachine optimalisatie.

Landingspagina’s schrijven kunt u zelf doen, maar doen ze dan wat ze moeten doen? Het zijn werkzaamheden die u wellicht beter kunt neerleggen bij een specialist. Het maken is vaak een belangrijk onderdeel van haar of zijn portefeuille. Een landingspagina specialist kijkt door de bril van een potentiële klant, maar ook door die van de opdrachtgever. Wat biedt een bedrijf dat zo aantrekkelijk is voor een klant?

Het antwoord op die vraag bepaalt het zoekwoord of zoekterm die meerdere malen wordt genoemd in een landingspagina. Een zoekwoord is een enkel woord, een zoekterm zijn meerdere woorden die bij elkaar horen.

Kort samengevat: de kracht van een (WordPress) landingspagina is een informatieve pagina die volledig is geoptimaliseerd met één of twee goede zoektermen, want het is van belang om de juiste bezoekers aan de landingspagina te koppelen. Hoe een pagina eruit gaat zien, hangt vooral af van de doelstelling.

Meerdere landingspagina’s opnemen in de sitemap

Landingspagina’s kunt u zichtbaar maken in uw menustructuur, maar dit hoeft natuurlijk niet. Het komt vaak voor dat er meerdere pagina’s geschreven worden. Het zou dan een beetje te druk worden op uw website. Ze worden dan opgenomen in de sitemap en worden net zo goed gevonden door zoekmachines dan dat u ze opneemt in de menustructuur.

Smart InterWeb is dé landingspagina specialist

Een goede landingspagina kan veel opleveren en hoeft mede door onze unieke actie niet veel te kosten. Hoe goed ze presteren (eventueel in combinatie met AdWords) kunt u eenvoudig meten, bijvoorbeeld met Google Analytics. Maar het meest belangrijk blijft uiteindelijk de omzet die deze genereert. Het is een feit dat door de vindbaarheid en/of de conversie te optimaliseren, uw bedrijf meer kans van slagen heeft. Wij helpen daar graag aan mee.

Onze landingspagina specialist kan u verder helpen

Wij hanteren een out of the box werkwijze. Uiteraard werken wij volgens de regels van Google, maar onderscheiden ons door originaliteit, heldere communicatie en maatwerk. Wij bieden een scala aan diensten: het maken van landingspagina’s is één van onze specialiteiten.

Ons bedrijf richt zich onder andere op internationale bedrijven zoals webshop(s), transportbedrijven, makelaars, hotels, import- en exportbedrijven en restaurants. Bent u de volgende?