Waarom geen bezoekers op website

Waarom geen bezoekers op website

Waarom krijg ik geen (of te weinig) bezoekers en klanten via mijn website?

Uw website is eindelijk online en u bent er klaar voor. Maar er komen geen reacties, weinig bezoekers en al helemaal geen nieuwe klanten. ´Wat is er aan de hand´, vraagt u zich af. Dit kan een aantal oorzaken hebben. Eén daarvan is de vindbaarheid van uw website. Uw doelgroep zoekt wel, maar kan u niet vinden. ´Wat is een oplossing?´ Goede én voldoende content (laten) schrijven met de juiste zoekwoorden en zoektermen.

Meer bezoekers op uw website? Klik nu

Heeft de bezoeker uw website inmiddels gevonden, dan bepaalt de expertise en het vertrouwen dat uw website uitstraalt of de bezoekers nieuwsgierig wordt. Zorg er dus voor dat uw website vertrouwen en kennis uitstraalt. Met goed geschreven (SEO) webteksten en helder beeldmateriaal komt u een heel eind.

SEO webteksten, helder beeldmateriaal én de snelheid van uw website zorgen voor een optimale vindbaarheid

De snelheid van uw website

De laatste tijd wordt de snelheid van een website een steeds meer belangrijke factor. Meer specifiek, in toenemende mate wordt de snelheid van een website een belangrijke factor omtrent SEO. Trage sites scoren namelijk minder bij Google, maar laten we ook de bezoekers vooral niet vergeten.

Een (be)zoeker wil vlot antwoord op zijn of haar vraag. Gebeurt dit niet, dan maak interesse al snel plaats voor irritatie en wég is uw bezoeker. Trage sites zorgen dus voor een slechte klantbeleving, maar wordt zoals eerder gemeld ook niet door Google gewaardeerd. Waarom….Google heeft de laadtijd van een website opgenomen in de zogenoemde Quality Score en deze wordt automatisch meegenomen in de waardering van de organische resultaten.

Met organische resultaten bedoelen wij de resultaten die weergeven worden onder en naast de gesponsorde (betaalde) koppelingen in Google (in het kort: de resultaten aan de linkerzijde).

U kunt een trage website vaak relatief eenvoudig voorkomen of (laten) oplossen. In de meeste gevallen ligt het probleem bij uw hostingprovider, te zwaar beeldmateriaal of aan bijvoorbeeld de plugins die in uw website zijn geïnstalleerd.

Heeft u bijvoorbeeld bij het snel(er) maken van uw website hulp nodig, neem dan contact op. Wij helpen u graag verder.

Comments are closed.