Website laten vertalen

Verleg uw grenzen en laat uw website vertalen

Wilt u de internationale markt veroveren met een meertalige website? Met de juiste vertaling van uw website verlegt u uw grenzen. Allereerst moet u bepalen welke internationale doelgroep u wilt benaderen.

De volgende stap die u moet nemen is een vertaalbureau zoeken die de teksten in uw bestaande website kan vertalen op de manier zoals u dit wenst. U bent dan ben ons aan het juiste adres. Wij onderscheiden ons namelijk door een klantvriendelijke benadering, perfecte vertaling en scherpe tarieven.

Professionele website vertaling nodig? Klik nu

Website vertaling is vaak noodzakelijk

Wij hebben ons gespecialiseerd in meerdere vakgebieden, want de mogelijkheden die een website biedt zijn zeer breed. Meer dan 75% van de internetgebruikers zoeken hierbij naar websites die aan een hun ‘behoefte’ kunnen voldoen. Een website is dan ook een ´must´ als u ondernemer bent.

Online marketing is breed inzetbaar en u kunt hiermee een groot publiek bereiken, mits u dit slim aanpakt.

Hierna volgen een aantal redenen waarom een website vertaling noodzakelijk is, als u uw grenzen wilt verleggen.

• Verkoop van uw dienst of product
• Informatie over uw bedrijf
• Concurrentie
• Het beantwoorden van vragen
• Aanboren van nieuwe markten
• Beschikbaarheid van uw contactgegevens

Vertalen van webteksten is ambachtswerk

Techniek helpt, maar goed vertalen is nog steeds mensenwerk. Waarom? Omdat een woord, afhankelijk van de context, verschillende betekenissen kan hebben. Ondanks dat tools zoals Google Translate aan terrein wint, blijft het vertalen van onder andere webteksten ambachtswerk.

Wij streven naar een foutloze en effectieve online content en richten ons daarbij vooral op websites, webwinkels, webshops, sociale media en teksten voor AdWords-campagnes.

Het is altijd raadzaam de gehele website te vertalen, inclusief plaatjes, meta informatie en Alt omschrijvingen. Een Alt tag is de naam van een afbeelding op uw website en een alt omschrijving beschrijft wat er op de afbeelding te zien is.

Wilt u echt WWW (wereldwijd) gaan? Zorg dan eerst voor de juiste vertaling van uw webteksten.

Ervaar het zelf en plaats ook een vertaling: wij zijn u graag van dienst!